Maatwerk website laten maken Amersfoort

Met miljoenen websites op internet wilt u er zeker van zijn dat uw website opvalt, u goed vertegenwoordigt en, belangrijker nog, uw organisatie helpt groeien.

Gratis website scan?

5 + 5 =

Maatwerk website laten maken Amersfoort en omstreken

Waaraan voldoet een maatwerk website?

Maatwerk website laten maken Amersfoort
Visueel aantrekkelijk

U heeft maar één kans om een ​​geweldige eerste indruk te maken. Zeggen uw sitebezoekers WOW! of OW !? wanneer zij uw site voor het eerst bekijken? Wij ontwikkelen een design geheel op maat.

Maatwerk website laten maken Amersfoort

Makkelijk te gebruiken

Als gebruikers belangrijke informatie niet makkelijk kunnen vinden verlaten ze uw website. We doen ons uiterste best om websites te bouwen die intuïtief, eenvoudig en gemakkelijk te bedienen zijn. We willen dat uw gebruikers het gevoel hebben dat alles op de juist plek staat.

Maatwerk website laten maken Amersfoort
Geoptimaliseerde inhoud

Investeren in een prachtige website en de inhoud verwaarlozen is als het kopen van een auto zonder motor. Een superieure website heeft duidelijke, overtuigende en beknopte inhoud met duidelijke oproepen tot actie. Samen met onze klanten zorgen we dat de inhoud van hun site goed geschreven is. 

Maatwerk website laten maken Amersfoort

Conversie Optimalisering

In een vroeg stadium bepalen we hoe een “conversie” of call-to-action eruit ziet voor uw website. Enkele voorbeelden: ​​een contactformulier indienen, bellen of een product aanschaffen. Vervolgens houden we uw doelen tijdens het hele proces in gedachten.

Maatwerk website laten maken Amersfoort
Data Analyse

Onze gecertificeerde Google Analytics Expert stelt doelen vast. Deze doelen worden gemeten. Hierdoor kunnen we intelligente beslissingen nemen over uw online campagne.

Maatwerk website laten maken Amersfoort
Responsief

Meer dan 50% van alle internetactiviteit is afkomstig van mobiele apparaten. Daarom heeft Google een mobile-first algoritme geïmplementeerd. We zullen een site voor u ontwerpen die er op de meest gangbare smartphones, tablets en desktops goed uitziet en functioneert.

Indrukwekkende Maatwerk website laten maken Amersfoort

Wat kunt u verwachten als u een maatwerk webdesign inclusief ontwikkeling bij ons af neemt:

Directe communicatie met uw accountmanager – U bespreekt uw wensen met uw accountmanager en hij bespreekt het met onze webdesign afdeling. Hierna ontvang u binnen één week ons voorstel. Vervolgens werken we met maximaal 3 feedbackrondes per pagina.

Accordering – Nadat u de maatwerk designs van de diverse pagina’s heeft goedgekeurd start de coderingsfase.

Testomgeving – U krijgt toegang tot een exclusieve testomgeving zodra het eerste voorbeeld gecodeerd is. Hier kunt u het ontwikkelingsproces volgen, functionaliteiten testen, vragen stellen, opmerkingen geven etc. Hiermee zorgen we dat u volledig op de hoogte bent van het ontwikkelingsproces van uw website.

Livegang – Nadat u de website volledig heeft gecontroleerd ontvangen wij graag een akkoord voor livegang. 

Nazorg – Na de oplevering zijn we er ook voor u. Wij bieden u twee weken zichttermijn. Eventuele fouten van ons worden in deze termijn kosteloos opgelost.

Maatwerk website laten maken Amersfoort

Een Maatwerk Website Laten Maken In Amersfoort Kan Al Vanaf €750,-


Gratis een voorproefje? Dat kan!

Probeer ons uit
Maatwerk website laten maken Amersfoort

Daarom Maatwerk website laten maken Amersfoort

 

De kwaliteit van de codering kan de winstgevendheid van uw bedrijfswebsite maken of kraken. Hoewel het uiterlijk en de lay-out van uw bedrijfswebsite het eerste is dat bezoekers opmerken, zijn het de laadtijd, compatibiliteit, functies, en unieke eigenschappen van de site die u uiteindelijk winstgevend zullen maken via internet. De twee gaan hand in hand – goed webdesign betekent niet veel zonder geweldige ontwikkelaars erachter, en omgekeerd.

 

Is een maatwerk website laten maken noodzakelijk?

 

Het antwoord is niet simpel en volledig afhankelijk van uw behoeften en budget. Als uw budget toereikend is, dan zeker! Waarom? Als we gebruik maken van bestaande designs, dan kan uw klant deze ook tegen komen bij uw concurrent. Met miljoenen websites op internet wilt u er zeker van zijn dat uw website opvalt, u goed vertegenwoordigt en, belangrijker nog, uw organisatie helpt groeien. Een maatwerk webdesign is een website met een unieke branding waarbij er extra aandacht wordt besteed aan uw doelstellingen en de customer-journey. Hiermee verhoogt u de kans op conversie en een positieve online branding.

“U heeft een geweldig bedrijf, moet uw website ook niet geweldig zijn?

Maatwerk website laten maken Amersfoort